miercuri, 16 ianuarie 2013

DE CE ULEIURILE CARDINAL PRODUSE DE 2E PROD SUNT DE FOARTE BUNA CALITATE


PRIN CE NE DEOSEBIM DE ALTE FIRME care comercializeaza Uleiuri presate la rece?

-Comercializam numai Uleiuri autohtone, din productie proprie, care fac obiectul unor studii proprii de la tehnologia de fabricatie pana la conceptul de prezentare, marketing si livrare.
-Datorita unei foarte bune coordonari a productiei cu activitatea de marketing toate uleiurile si celelalte game de produse  livrate de 2E PROD  sunt proaspete, fabricate cu maxim 14 zile inainte de a fi comandate .
-Preturile sunt minimale, preturi de productie fara adaosuri comerciale. Toate surplusurile rezultate din cresterea vanzarilor  intr-o luna se transforma in promotii avantajoase pe care le oferim clientilor nostri in luna urmatoare.
-Printr-un sistem de livrari directe foarte operativ, produsele pe care la fabricam ajung in maxim 48 de ore la oricare dintre cele cateva sute de client ai nostri.
-In anul 2013 am decis sa livram numai clientilor nostri directi, care sunt cateva sute de Magazine Naturiste si Plafare din toata tara, dar si un numar urias de persoane fizice, dintre care majoritatea sunt consumatori fideli ai produselor noastre de foarte multi ani. Nu facem nici o deosebire intre clientii nostri, singura conditie este sa comande de valoarea minima impusa si sa achite comanda la livrare.
Conditiile de livrare, extrem de simple si eficiente, le puteti  gasi pe site-ul firmei la adresa: www.2e-prod.ro/home/. Preturile, care includ TVA, aceleasi pentru toti clientii, sunt afisate pe site, la www.2e-prod/produse/  acolo unde se pot plasa si comenzile online.
Comenzile se pot transmite
-telefonic la : 0247318958; 0723226915;0784344424; 0744346209

Magazinele Naturiste si Plafarele cu care lucram direct de multi ani sunt firme foarte performante, capabile sa se autosustina financiar si sa-si coordoneze vanzarea cu aprovizionarea produselor, astfel  incat cumparatorii din aceste magazine sa cumpere intotdeauna uleiurile Cardinal foarte proaspete si de calitate. Orice firma care indeplineste aceste conditii si doreste sa intre in colaborare cu noi este binevenita in  sistemul nostru  de marketing  foarte simplu si extrem de eficient, orientat spre satisfacerea deplina a clientilor, chiar si a celor extrem de exigenti.
-Consideram un act de respect fata de consumatorii produselor noastre sa livram numai direct la magazine si la consumatorul direct, fara intermediari si numai acelor magazine care la randul lor isi respecta propriii clienti, aprovizionandu-se direct de la noi cu produse foarte proaspete, de calitate, la preturi minime, de producator.

Niciun comentariu: